Waltner MagdiTukorfalat

Black Friday akció! -50%

  • Termékleírás
  • Leírás

A Tukorfalat receptje:

Hozzávalók: Manyus – Középkorú asszonyság, igazi állatbolond, aki angyali türelemmel és ördögi rutinnal tartja kézben népes falkáját. Erősen őszül, amit véletlenül sem a kornak és a genetikának, hanem a vele élő, négylábú ’bidesköcsögöknek’ tulajdonít. Szereti a rendet, a csendességet, a nyugalmat, a Grészklinikát, és borsózik a hátán a szőr, a káosz szó hallatára is.

Tuki – Kidobott, majd Manyus által örökbefogadott spánielfiú. Blogger, híradós személyiség, nagymenő, social média celeb. A Spánielmentés szóvivőjeként kezdődött a karrierje, manapság saját blogjában osztja meg veletek megtapasztalásait, az élet örömeiről, az emberi tűrőképesség igen alacsony határairól, a gumipapucs szakítószilárdságáról, és a két napja elásott, majd előbányászott kacsafej szaghatásairól, ami a frissen mosott ágynemű illatával keveredik. A rendet feleslegesnek tartja, a nyugalmat unalmasnak, a zsenik pedig simán túl látnak a káosz felett. Szerinte.

Tegyél ehhez a két, állandó morális harcban álló szereplőhöz egy csipettel a rendkívüli élettapasztalatait mindenkivel megosztó, őszülő halántékú spánielúrból, Brady Bátyóból, szórjál rá egy pár cseppnyit a  magánakvaló,  nehezen oldódó vénkisasszonyból, Lilikéből, aki nem mellesleg halálosan szerelmes Bradybe. Keverd jól össze, majd ízesítsd némi házimacska fílinggel, a’la Samu, aki a párnád alá dugja az összes levadászott egeret és gyíkot, majd bolondítsd meg egy igazi harcos, pofozkodó, ám Zen buddhista, sziámi makkával, Szofival, és készen van a főétel.

Desszertnek az állandóan változó, ideiglenes falkatagokat szolgáljuk fel, akiknek mindig nagy falat, hogy eligazodjanak ebben a tébolydában.

Jó étvágyat!

Ajánlott termékek